zwembaden Valkenborgh

In- en outdoor zwembaden op maat. 

  • méér dan 20 jaar ervaring
  • méér dan 300 zwembaden aangelegd
  • sterk team van ervaren vakmannen
  • uitstekende service na verkoop
  • topkwaliteit in alle aspecten

T. +32 (0)486 39 09 51 

tijd voor een frisse duik?

Méér dan 20 jaar ervaring in het aanleggen van zwembaden.

de idee

Ontspanning is de sleutel tot succes in de drukte van het alledaagse leven. Zwembaden Valkenborgh is specialist in het creëren van uw eigen wellness. Volstaat een zwembad, of ook op zoek naar sauna en/of hot-tub? Your wish is our command…

de realisatie

Zwembaden Valkenborgh is een familiebedrijf dat zich laat omringen door een team van vakmensen. Samen hebben ze zich gespecialiseerd in het realiseren van totaalprojecten.

het resultaat

Uw eigen persoonlijke oase van rust. Heerlijk genieten in de privacy van uw eigen tuin. 

zwembaden valkenborgh

 Laat je inspireren.

zwembaden valkenborgh ‘no worries’-garantie

Ontdek onze werkwijze.

creëer uw eigen wellnessparadijs

Zwembaden Valkenborgh is ook thuis in:

Sauna

Een sauna biedt vele gezondheidsvoordelen. Van een verhoogd metabolisme, tot het verzachten van reumatische pijnen. Ontdek welke voordelen een sauna voor jou nog meer kan betekenen.

Hot-tubs

Northern Lights® Cedar Tubs vervaardigd al ruim 15 jaar s’werelds fijnste, cederhouten whirlpools. Ze worden ontworpen volgens eeuwenoude technieken en gemaakt met de modernste productiemethodes. Exact tot op de gewenste temperatuur opgewarmd en uitgerust met een hoogtechnologisch pomp- en zuiveringssysteem staan ze continu garant voor intense en ontspannende warmwaterkuren. Door het gebruik van natuurlijke materialen bieden deze hot tubs een authenthiekere totaalbeleving. Ze zijn er in alle maten en kunnen makkelijk en stijlvol worden ingepast in je tuin, of terras en zelfs op je dak !